Настільна версія
мова | язык

Новий світовий рекорд Кеті Перрі

2 Серпня, 23:29

Поділитися:

Кеті Перрі знову встановила світовий рекорд: вона стала першим артистом в історії MTV, який номінується відразу на чотири відео в один рік.

Слідом за недавнім оголошенням каналу MTV про дев'ять номінацій Кеті Перрі на премію Video Music Awards 2011 (найбільше число серед всіх артистів) з'ясувалося, що співачка встановила новий світовий рекорд, ставши першим артистом в історії MTV, який номінується відразу за чотири своїх відео в один рік . Серед номінацій, яких удостоїлася Кеті, такі як «Відео року» та «Краще жіноче відео" за кліп "Firework", "Краще Поп Відео» за кліп "Last Friday Night (TGIF)" і "Краща колаборація» за кліп "ET" спільно з Каньє Уест. Сингл і хіт № 1 "ET" так само є лідером цифрових продажів в США в 2011 році на даний момент - пише siteua.org.

Решта номінації Кеті Перрі на премію американського MTV включають: «Краща операторська робота» за кліп "Teenage Dream", "Найкраща робота художника», «Краща робота режисера», «Кращий монтаж» та «Кращі спецефекти» за футуристичний кліп "ET" Церемонія нагородження VMA 2011 пройде 28 серпня в Лос-Анджелесі і транслюватиметься по всьому світу в прямому ефірі. Голосування відкрито вже зараз!
Помилковий заголовок — Yjdbq cdsnjdbq htrjhl Rtns Gthhs

2 Серпня, 23:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій