Настільна версія
мова | язык

До Рікі Мартіна досі липнуть жінки

11 Серпня, 23:52

Поділитися:

Співак Рікі Мартін дивується, чому на нього й досі вішаються жінки. Представниць прекрасної статі не зупиняє ані нетрадиційна сексуальна орієнтація 39-річного артиста, ані наявність в нього бойфренда.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "Closer".

"У мене є бойфренд і двоє синів, але жінки досі намагаються затягти мене у ліжко", - повідомив Рікі.

"Вони говорять мені дуже гарні, дуже еротичні речі про те, що б вони хотіли зі мною зробити, і це мило, але мене не цікавить", - поділився артист.

Спокусниці не мають жодного шансу, бо своє серце співак уже віддав біржовому маклеру з Пуерто-Рико, якого звати Карлос Гонсалес Абелла.

Він намагається приїздити до Рікі в Майямі кожен вікенд. Зі слів артиста, вони з коханим ще жодного разу не пробули нарізно більше 10 днів.

"Коли нас познайомили, я подумав, що ми зустрілися не в слушний час. Я щойно створив сім'ю та думав, що побуду сам із моїми дітьми – та раптом він з'явився нізвідки", - пригадав співак.

"Найважливіше для мене – мої діти, і вони його люблять. Це було справді неочікуваним, але все йде дуже гарно", - похвалився він.

Нагадаємо, торік Мартін, який виховує синів, народжених сурогатною матір'ю, офіційно проголосив себе геєм. На двох дітях артист спинятися не збирається, і на наступний рік запланував собі ще й доньку.
Помилковий заголовок — Lj Hsrs Vfhnsyf ljcs kbgyenm ;syrb

11 Серпня, 23:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій