Настільна версія
мова | язык

Найбагатший співак Росії зіграв весілля за півмільйона

17 Серпня, 22:44

Поділитися:

Найбагатший, впливовий за версією Forbes співак, заробив за рік 20 мільйонів доларів і одружився у Франції.

Стас Михайлов вирішив відзначити свято у колі найближчих людей і запросив близько тридцяти родичів і друзів. З колег по цеху на весілля Михайлова прибули продюсер Віктор Дробиш з дружиною, Олег Газманов і Таїсія Повалій.

Подейкують, що торжество обійшлося Стасу в кругленьку суму, адже він узяв на себе оренду замку XVI століття і елітних апартаментів для гостей на два дні, дорогі частування, феєрверк. Також співак оплатив всім гостям дорогу - пише siteua.org.

"У новинах озвучили суму - близько півмільйона. Але як це можна точно підрахувати? Втім, навіть якщо й так, Стас заслужив таке весілля. Він трудоголік. По суті, з-за величезної кількості концертів йому і торжество ніколи було влаштувати. Адже з Інною Стас розписався ще рік тому", - повідомило "Комсомольській правді" джерело з близького оточення пари. - Деяких гостей на весіллі здивувало, чому на Інні не було фати. А все просто! Це по молодості хлопці та дівчата ретельно готують весілля. Стас та Інна - дорослі люди. Вони хотіли зібрати друзів, влаштувати теплий вечір, але без помпезності".

"Це весілля вразило мене душевністю, - розповів чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута. - Не всі люди знали один одного, але Стасу вдалося всіх об'єднати. На другий день наречений і наречена запросили гостей на прогулянку по Парижу".
Помилковий заголовок — Yfq,fufnibq cgsdfr Hjcsї psuhfd dtcskkz pf gsdvskmqjyf

17 Серпня, 22:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків