Настільна версія
мова | язык

Кеті Перрі повторила рекорд Майкла Джексона в чартах

19 Серпня, 01:29

Поділитися:

Американська поп-співачка Кеті Перрі стала першою жінкою, чиї п'ять пісень з одного альбому, Teenage Dream, змогли очолити американський чарт Billboard Hot 100, повідомляє в четвер сайт Billboard.com.

Раніше одному тільки Майклу Джексону вдавалось вивести п'ять пісень з одного альбому в лідери хіт-парадів - так сталося з платівкою Bad, що вийшла 1987 року.

"Що за прекрасне пробудження! Я дуже горда оголосити, що пісня Last Friday Night офіційно стала першою та увійшла в історію!", - прокоментувала свій рекорд сама Перрі в "Твіттері".

Раніше списки Billboard Hot 100 очолювали композиції California Gurls, Teenage Dream, Firework і ET, також увійшли до альбому Teenage Dream, який завоював премію Juno Award як кращий міжнародний альбом року і приніс 26-річній артистці титул улюбленої співачки 2010 року за версією People's Choice Awards і співачки року за версією Billboard Music Awards.

Крім того, пісні Перрі вже 66 тижнів, з травня 2010 року, не покидали першої десятки чарту Billboard, і 52 тижні, тобто цілий рік, були у верхній частині списку. Такого не траплялось за останні 53 роки історії чарту Billboard.
Помилковий заголовок — Rtns Gthhs gjdnjhbkf htrjhl Vfqrkf L;trcjyf d xfhnf[

19 Серпня, 01:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон