Настільна версія
мова | язык

День народження Тіматі коштувало йому 100 тис доларів

19 Серпня, 01:31

Поділитися:

15 серпня Тіматі відзначав своє 28-річчя. Курортне містечко Сен-Тропе раз у рік переживає культурний шок - в середині серпня чергову вечірку з приводу свого дня народження тут влаштовує Тіматі.

За традицією веселощі починаються в басейні, де команда Black Star в прямому сенсі цього слова купається в шампанському. Цього року на татуйовані тіла було вилито не менше 100 пляшок ігристого напою, кожна вартістю 100 євро.

"Брат, ти знаєш, як ми тебе цінуємо, тому я дуже сподіваюсь, що наші шляхи ніколи не розійдуться! Ти ще покажеш усьому світу, хто такий Тіматі, - звернувся до іменинника репер Джиган. - І, до речі, ми знову в гостинному Сен-Тропе! Давайте влаштуємо спеку!".

Ближче до ночі галаслива компанія перейшла в клуб VIP ROOM - заклад для заможних представників світу моди, музикантів, "золотої молоді" та просто дуже багатих людей.

"Тіматі з друзями щороку відзначає свій день народження саме в нас, і традиційно ця подія стає феєричнішою за своїм розмахом. Цього року Тимур, як завжди, замовив більше 20 ящиків елітного шампанського й багато фруктів, гості веселились до самого ранку під треки знаменитого Вlack Star", - розповіли Life Showbiz адміністратори клубу.

У цей вечір, окрім друзів, поряд з іменинником була і його дівчина Міла. Причому репер, раніше відомий як затятий ловелас, на святкуванні більше нагадував зразкового сім'янина.

Нагадаємо, ще не так давно ЗМІ рясніли повідомленнями про весілля Тимура та Міли. На честь дівчини співак навіть зробив татуювання. Утім, через якийсь час чутки про своє одруження Тіматі спростував. Але з Мілою як і раніше продовжує зустрічатись.
Помилковий заголовок — Ltym yfhjl;tyyz Nsvfns rjinedfkj qjve 100 nbc ljkfhsd
19 Серпня, 01:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)