Настільна версія
мова | язык

Кіркорову яйцеклітина Камалії без сексу не потрібна

22 Серпня, 23:20

Поділитися:

Співак Філіп Кіркоров сам здивувався, коли дізнався, що Камалія збирається дарувати йому яйцеклітину. Російська зірка спростував інформацію про те, що хоче породичатися з українською білявкою.

"Що-о-о? Хто-о-о?" - тільки й вимовив шокований Кіркоров у коментарі "Экспресс-газете".

"Я просто вражений безтактністю та безцеремонністю: не розумію, кому потрібно це вигадувати? Чому Камалія? Що за маячня? Я вкрай обурений! Ні, це не правда. Це - чистої води вигадка!" - оголосив Кіркоров.

"Не хотів би вірити, що ці чутки поширює сама співачка Камалія... Я безумовно в цьому розберуся! Кому потрібно розпускати плітки і маячню? Користуючись нагодою, я хочу заявити, що жодного відношення не має до мене, і до моєї сім'ї ця нісенітниця!" - заявив обурений Філіп Бедросович.

Філіп Кіркоров додав, що якщо когось він і хотів би бачити матір'ю своєї дитини, то це співачку Ані Лорак, з якою давно товаришує.

"Ані - це ідеал жінки і справжньої матері. Красуня і розумниця..." - пояснив поп-виконавець.

Нагадаємо, днями співачка Камалія заявила журналістам, що Кіркоров неодноразово просив у неї яйцеклітину, і вона нарешті погодилася. А оскільки артистам навіть не доведеться займатися сеском, то чоловік Камалії її навіть не ревнує.
Помилковий заголовок — Rshrjhjde zqwtrksnbyf Rfvfksї ,tp ctrce yt gjnhs,yf

22 Серпня, 23:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон