Настільна версія
мова | язык

Кім Кардашіан вийшла заміж

22 Серпня, 23:48

Поділитися:

У суботу, 20 серпня, Кім Кардашіан вийшла заміж за Кріса Хамфріса. На церемонію, яка проходила в приватному особняку в Монтесіто, прийшли близько 450 гостей, серед яких Демі Ловато, Ліндсей Лохан, Єва Лонгорія і Едуардо Крус, Райан Сікрест і Джуліанна Хаф, Мелані Браун, Серена Вільямс, Авріл Лавін і Броді Дженнер.

Урочиста церемонія почалася о 18:30 за місцевим часом і тривало близько 30 хвилин. До вівтаря Кім повів її вітчим Брюс Дженнер (рідний батько помер від раку в 2003 році). Наречена була одягнена в білосніжне плаття без бретелей від Віри Ванг, а наречений - в смокінг в тон від Ermenegildo Zegna.

Подружками нареченої були сестри Кім - Кортні, Хлої, Кендалл, Кайлі та сестра Кріса - Кристал, які були також одягнені у сукні кольору слонової кістки.

А наймолодший член сім'ї Кардашіан - 2-річний син Кортні - Мейсон виконав найважливішу місію - урочисто підніс обручки до вівтаря.

А свій перший подружній танець Кардашян і Хамфріс виконали під пісню володаря Греммі Robin Thicke. R & B-співак був спеціально запрошеним гостем.
Помилковий заголовок — Rsv Rfhlfisfy dbqikf pfvs;

22 Серпня, 23:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин