Настільна версія
мова | язык

Чи можлива дружба і секс?

23 Серпня, 13:49

Поділитися:

У житті існує маса варіацій стосунків, але завжди гостро стояло питання, чи може дружба залишатися просто дружбою, якщо ви спите зі своїм другом?

Хтось скаже, нічого особливого якщо двоє дружать, але не хочуть нічого міняти або не готові зв'язати себе стосунками і тому просто сплять. Але в таких стосунків завжди несподівана кінцівка. Рано чи пізно один зустріне справжню любов і піде, а другому буде шкода втраченого часу і сил. Хоча бувають випадки, коли така секс-дружба стає початком міцних стосунків. Адже партнери давно дружать і добре знають один одного.

Так чому ж люди вибирають секс з другом? Зазвичай молоді люди роблять такий вибір, щоб мати постійного сексуального партнера без зобов'язань і всіх проблем пов'язаних з міжособовими стосунками. Звучить трохи цинічно? Але все не так сумно як здається на перший погляд. Сучасний темп життя настільки стомлює людей, що у багатьох просто немає сил на нормальні стосунки із зобов'язаннями. З цієї ж причини зараз стільки самотніх людей.

Можливо у сучасних молодих людей немає сил, щоб підтримувати нормальні стосунки, адже будь-які стосунки – це праця. У такому разі секс і дружба хороший варіант репетиції серйозних стосунків, в які така дружба може перерости, - розповідає www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Xb vj;kbdf lhe;,f s ctrc&

23 Серпня, 13:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків