Настільна версія
мова | язык

Секс без правил: задоволення від флагеляції

14 Вересня, 23:24

Поділитися:

Перш за все, запам'ятай, що все те, що показують в секс-відео, частіше не є чистою правдою.

Прочуханка під час сексу здійснюється будь-яким гнучким предметом і, звичайно, за згодою твого партнера. Можна прочуханку під час сексу зробити романтичною пригодою. Запалити свічки в кімнаті, включити ніжну музику і ніжно втерти в шкіру партнера ароматні масла.

Є два види прочуханки під час сексу:

1. Прочуханка під час сексу застосовується як прелюдія або попередні ласки і закінчується відразу, як починається сам секс.

2. Прочуханка виступає як ролева гра, де служить покаранням неслухняного партнера. Прочуханку можна проводити і під час сексу, хлестаючи партнера по спині.

Техніка в обох випадках схожа, а відрізняється лише психологічний вміст.

Рекомендації: Запитай, чого хоче твій партнер, чи хоче він, щоб його сильно били по больових точках або навпаки, ніжно. Придумай з партнером кодове слово, яке потрібно сказати, коли щось не сподобається. Погладь свого партнера знаряддям для прочуханки. Тим самим можна визначити найвідчутніші зони.

Далі можна почати з легких ляпків, підсилюючи темп, переходячи до сильних ударів. Якщо робиться все правильно, то партнер стогнатиме від задоволення, а шкіра ставатиме червоною. Під час ударів можна говорити які-небудь грубі слова. Але не забувайте, що когось це ще більше збудить, а комусь не сподобається – це на любителя.

Прочуханка під час сексу – це захоплююча ролева гра, яка підвищує рівень адреналіну і розпалює пристрасть. Адже екстремальний секс зближує пари і подовжує пристрасть в родинному житті, - розповідає www.sex-news.ru

Помилковий заголовок — Ctrc ,tp ghfdbk^ pfljdjktyyz dsl akfutkzwsї

14 Вересня, 23:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван