Настільна версія
мова | язык

Епатажна Вольнова розповіла про своїх чоловіків і про секс

17 Вересня, 15:36

Поділитися:

Світська діва Світлана Вольнова відверто говорить про свій вік - в грудні їй буде 42. Вона любить себе, дорослу дочку і... чоловіків. Проте жити б вважала за краще одна.

"Чоловік - він тебе обмежує. Мені хочеться мати свій особистий простір для якихось своїх жіночих секретів, для своїх жіночих медитацій, для своїх жіночих капризів, так?" - говорить жінка.

Вольнова була двічі заміжня, вірить в справжню любов, має постійного бой-френда і заміж не квапиться.

"Я до всього цього відношуся так, коли заміж потрібно виходити у тому випадку, коли ти хочеш народити дитину. Поки я не бачу тієї людини, якій я можу народити дитя і прожити все життя", - розповідає Світлана.

Вона любить шокувати. Без неї не обходиться жодна світська тусовка. Для багатьох вона незалежна і самостійна. Хоча сама ніколи не приховувала - від допомоги чоловіків ніколи не відмовляється. І любов для неї - це турбота, самопожертвування і обов'язково хороший секс.

"А у мене не було чоловіків з поганим сексом. У мене було не так багато чоловіків", - говорить Вольнова.

Епатажна Вольнова колись була домашньою дружиною. Свого першого чоловіка називає єдиною своєю справжньою любов'ю і головним уроком для себе.

"Я ніяк не могла від нього піти. Все думала: як бідний Андрюлік без мене житиме, що він буде їсти, де він працюватиме, хто про нього піклуватиметься. Нічого, все прекрасно, через тиждень він вже жив з іншою жінкою", - розповідає жінка.

Сьогодні Вольнова радить жінкам брати з себе приклад і перестати опікати своїх чоловіків. Її рецепт - незалежна жінка, про яку піклується чоловік.

Такого чоловіка Вольнова і знайшла. Їх стосункам 5 років. Для неї Максим - бой-френд, водій, адміністратор і продюсер в одній особі. Під час інтерв'ю він був в сусідній кімнаті. Роздуми Вольнової про місце чоловіків в її житті йому не сподобалися, - повідомляє www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Tgfnf;yf Djkmyjdf hjpgjdskf ghj cdjї[ xjkjdsrsd s ghj ctrc

17 Вересня, 15:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван