Настільна версія
мова | язык

Рінат Ахметов подарував Маші Собко зйомки кліпу

19 Вересня, 18:13

Поділитися:

Українська співачка Маша Собко цього вівторка знімала свій другий кліп на пісню "Я ненавижу". Профінансував зйомки кліпу співачці в якості подарунку за друге місце на пісенному конкурсі "Нова хвиля" футбольний клуб "Шахтар". Режисером виступив Алан Бадоєв, який за свою роботу бере в середньому $50 тисяч. Знімали зранку вівторка до шостої ранку середи.

"Ми взагалі отетеріли, коли почули, що сам Бадоєв, в якого графік розписаний на кілька місяців вперед, буде знімати нам кліп. Плюс, що такий подарунок оплатив "Шахтар". Реально, я не могла в це повірити", - зазначила співачка на знімальному майданчику.

Власником клубу "Шахтар" є український мільйонер Рінат Ахметов.

"Я про це взагалі не знаю. З Ахметовим незнайома, його ніколи не бачила і не думаю, що він особисто має до цього якесь відношення", - підкреслила Маша.

Сюжет кліпу — стосунки двох закоханих. Він їй зрадив і за це вона його зненавиділа.

"Це історія будь-якої дівчини. Зі мною, на щастя, такого ще не траплялося. В кліпі хочу показати, що від кохання до ненависті дійсно лише один крок. Будуть трохи й інтимні сцени, потім буду ходити по канату. Звісно, що зі страховкою, але в мене вийшло майже з першого разу", - зауважила Маша.

На "Новій хвилі" співачка почала зустрічатися із російським співаком Андрієм Grizz-lee, сином російської співачки Любаші.

"Він недавно приїжджав до мене на вихідні. Так гарно час провели. З'їздили до моїх батьків на дачу. Я його вже з ними познайомила. Але з його мамою ще не знайома. Ранувато. А то познайомся з мамою і все вже заміж пора виходити", - пожартувала співачка.

Кліп на пісню "Я ненавижу" на телебачення надійде через півтора місяці.
Помилковий заголовок — Hsyfn F[vtnjd gjlfhedfd Vfis Cj,rj pqjvrb rksge

19 Вересня, 18:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій