Настільна версія
мова | язык

Перший музичний фільм про перше кохання!

27 Лютого, 19:37

Поділитися:

Назар Савко - цього виконавця можна з впевненістю назвати найромантичнішим артистом України. Він творить тільки україномовні пісні і здебільшого на західноукраїнських теренах. А хіба ще десь крутять пісні державною мовою? 

Минулого року цей артист вирішив створити проект, який увійде в історію нашого шоу-бізу. Назар призупинив власну кар'єру і взявся за роботу, яка триває ще досі. Але відтепер перше кохання матиме свій музичний фільм!


Ми чули, що ти зараз працюєш над чимось глобальним - проектом, якого у Львові ще не робили, що це?
Перший у Львові україномовний музичний фільм про першу любов. Музичний фільм, який об’єднав 13 виконавців (Захар, Наталка Карпа, Зоряна, Оратанія, група Вушка, Гламур, Мія, Франик, Майя, Тоніка, Владіслав Левицький, Назар Савко, Ener.G) у спільних спогадах про перше кохання. Ангел Амур відправляється з ангельської бази у відрядження на Землю з метою відродити спогади про перше кохання у людей. Перетворившись на простого телеведучого, він зустрічається з людьми різних професій, які розповідають свої спогади. 

13 артистів? Можливо, варто було когось позбутись?))
Число 13 абсолютно мене не бентежить, адже я не вважаю його негативним, але все ж містичним і наповненим фантастичними якостями. 13 виконавців, 13 кліпів-спогадів об’єднаних спільною сюжетною лінією. Розважальне незабутнє видовище. Об’єднати таку кількість співаків вже є феноменальним досягненням. Адже кожен з виконавців - це окрема особистість і нав’язувати їм чужу ідею дуже важко. Але дякуючи Богу, кожен з них відчув на собі перше кохання, тому їм було про що розказати.

Як у тебе виникла ідея створення?
Для початку скажу, що це моя заповітна мрія. Я з дитинства обожнював кіноматограф. Колекціонував різноманітні фільми, зокрема фантастику. Мріяв стати кіноактором. Закінчивши львівську консерваторію, ставши керівником музичної студії, написавши безліч пісень для багатьох виконавців на тему кохання, я вирішив зберегти мої пісні у відеофільмі. Натхненний творчістю Володимира Івасюка та «Червоною рутою» я хотів у нас час створити бодай трішки наближений фільм. Можливо, це вже не ті пісні, що колись бентежили публіку, але я був би безмежно радий, якщо хоча б одна-дві пісні закарбуються в спогадах глядачів.

Важко було створювати такий музичний фільм виключно власними силами?
Цей проект без спонсорів і був створений з власної ініціативи. Звісно, я не зробив його один. Це нереально. Мені допомагали найкращі колеги по муз.цеху. Операторами основної сюжетної лінії та більшості кліпів були Сергій Агапов, Надя Рута і я. Решту кліпів окремі виконавці зголосилися знімати власними силами і коштами, за що їм велика подяка. Режисером фільму виступив я. Над сценарієм ми працювали спільно з Надією Рутою.

Ти давно почав його знімати? Коли плануєш показувати і де?
Над фільмом ми почали працювати після того, як придбали знімальне обладнання, орієнтовно в травні 2010 року. Результат нашої довготривалої роботи ви побачите на телеканалах України. Прем’єра запланована на березень цього року.

Ти почав освоювати професію оператора та режисера, тобі подобається?
Я ж працюю аранжувальником. А це музичний режисер пісні. Від нього як і від звичайного режисера залежить доля пісні, тому вирішив поєднати ці якості. Крім того, Ви зможете побачити мої операторські здібності у кліпі Владіслава Левицького та групи Вушка.

Усі пісні до мюзиклу написав ти?
Так, вся музика в фільмі моя авторська. А більшість текстів написані самими виконавцями.

У тебе є однодумці, які допомагають у втіленні цього проекту?
Звісно є. Крім виконавців в мене є головний однодумець – музична компанія Navsi100.com та її продюсер Захар, з яким ми разом розпочинали свою артистичну кар’єру у складі бойс-бенду «Четверта спроба». Повірте, працювати над таким фільмом дуже важко. Але ми справились! Бо робили це саме для вас, наші любі глядачі та слухачі. Ми горіли цією ідеєю… І цей вогник розрісся у потужне полум’я, яке допоможе глядачу згадати перше кохання. Кохайте і будьте щасливі!

"І хоч це не взаємно,
 А все ж приємно
 Згадати знов 
 Ту першу любов"
Помилковий заголовок — Gthibq vepbxybq askmv ghj gthit rj[fyyz!

27 Лютого, 19:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір