Настільна версія
мова | язык

Перший секс c партнером

26 Вересня, 23:30

Поділитися:

Колишні правила побачень і романтичних зустрічей віджили своє й уже більше не застосовуються. Це затверджує творець книги «Розрив стосунків: Коли працювати на стосунки й коли піти» Бетані Маршалл. Вона певна, що не слід керуватися правилами, що вижили себе, ні до чого гарного це не приведе. На її думку, секс цілком допустимий навіть на першому побаченні.

Не потрібно дотримуватися встановлених правил. Так ви заглушаєте свій внутрішній голос, який призиває вас прислухатися до свого досвіду. Навіть коли мова йде про секс, то й випадковий зв'язок може перерости згодом у цілісні й тривалі стосунки, розповідає sex-news.ru.

До такого ж висновку прийшли й учені з Айови, які виявили, що безліч нормальних сімейних стосунків породжуються сексом, а часто навіть випадкового сексу. На думку вчених, секс до шлюбу ніяк не може впливати на успіх даного союзу. Адже в сімейному союзі, головне не перші сексуальні стосунки, а спільне бажання цих стосунків.

Звичайно, існують і заборони. По-перше, не варто занадто часто дзвонити чоловікам. По-друге, не рекомендується говорити з чоловіком про гроші до шлюбу.
Помилковий заголовок — Gthibq ctrc с gfhnythjv

26 Вересня, 23:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків