Настільна версія
мова | язык

Жінки думають про секс частіше, ніж чоловіки

26 Вересня, 23:37

Поділитися:

Вчені спростували широко поширену думку, що чоловіків частіше відвідують непристойні думки, ніж представниць прекрасної статі. Все з точністю навпаки. Це все стосується й жіночих снів. Сновидіння жінок яскравіші, насищеніші й еротичніші. А сни чоловіків дуже нудні, монотонні, тому прокидаючись, вони їх і не згадують.

Автор дослідження певен, що дівчатам сняться кошмарні сни, але часто вони бачать і дуже приємні сновидіння. Цілком можливо, що це пов'язано з тим, що жінки емоційніші. Як наслідок, вони підсвідомо переносять яскраві події навколишнього світу й свого життя, у яких вони брали участь, у свої сновидіння. Але саме тому дівчата більшою мірою піддані порушенням сну – безсонню, пробудженням серед ночі – ніж чоловіки, - пише www.sex-news.ru

А англійські експерти, за результатами своїх досліджень, довели, що на сни жінок може впливати також менструальний цикл. Так у періоди овуляції, жіночі сновидіння носять яскраво виражений сексуальний характер. А в період перед самими місячними, коли дівчата піддаються перед менструальному синдрому, сни вже більш агресивні. На це впливає зміна температури тіла дівчат залежно від циклу.
Помилковий заголовок — :syrb levf.nm ghj ctrc xfcnsit? ys; xjkjdsrb

26 Вересня, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван