Настільна версія
мова | язык

МакКартні співав дружині серенаду, а потерпали вуха сусідів

11 Жовтня, 23:48

Поділитися:

Весільна гулянка ек-учасника "The Beatles" сера Пола МакКартні та його обраниці Ненсі Шевелл тривала до 3-ої години ранку, викликавши нарікання сусідів.

Останніми зі свята пішли "гульвіса №1" Кейт Мосс та не менш скандальний музикант Ронні Вуд.

Про це пише "The Daily Mail".

Близько пів на другу ночі до будинку сера Пола завітали посадовці з Вестмінстерської міської ради, які попросили зменшити гучність музики.

"До нас надійшли скарги щодо шуму, але вже все гаразд", - сказав журналістам один із посадовців.

Утім навіть після того, як офіційні візитери пішли, з помешкання МакКартні продовжував долинати його спів. Сер Пол виконував старі хіти "бітлів" – "Ticket To Ride" та "Let It Be". Іще він заспівав нову баладу, яку написав спеціально для 51-річної дружини.

"Це було прекрасно. Вона була дуже зворушена, здавалося, що вона зронила сльозу", - розповів один із запрошених, британський телеведучий Девід Фрост.

Гостей, яких було близько сотні, частували лососем, різотто з трюфелями та органічним шампанським вартістю по 110 фунтів стерлінгів (біля 170 доларів) за пляшку. Аби винести шоколадний весільний торт, знадобилося двоє людей.

Супермодель Кейт Мосс супроводжував її чоловік Джеймі Хінс, зі своєю дружиною прийшов і учасник "Pink Floyd" Девід Гілмор.

А от поряд із 64-річним Ронні Вудом не було його подруги Ани Араужу, яка відучила його від пиятики. Натомість гітарист "The Rolling Stones" був із якоюсь незнайомою брюнеткою.

Нагадаємо, 9-го жовтня сер Пол МакКартні одружився втретє, з американською бізнесвумен Ненсі Шевелл.
Помилковий заголовок — VfrRfhnys cgsdfd lhe;bys cthtyfle? f gjnthgfkb de[f cecslsd

11 Жовтня, 23:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван