Настільна версія
мова | язык

Найпростіший спосіб запобігти розставанню

13 Жовтня, 12:07

Поділитися:

Хочеш застрахувати ваші стосунки від розриву? Ти можеш зробити перший крок до зміцнення почуттів вже сьогодні! Для цього досить прочитати кілька секс-порад від Cosmo (щоб згодом втілити побачене на практиці). І ось чому.

Вчені з США визначили, що чоловіки, повністю задоволені сексуальним життям, розлучаються зі своїми половинками на 84% рідше! Співробітники Університету Південного Іллінойсу провели шестирічне дослідження сімейного життя більше тисячі пар. Вони опитували партнерів на предмет інтимного життя і інших важливих факторів стосунків.

Виявилося, що чоловіки, задоволені сексуальними здібностями своєї партнерки, набагато рідше за інших ініціюють розлучення. А ось для жінок "подружні обов'язки" відіграють не таку велику роль: вони частіше звертають увагу на якість стосунків в цілому.
Цікаво, що якість сексу ніяк не пов'язана з його кількістю: зв'язку між частотою статевих актів і міцністю шлюбних уз соціологи не виявили.

Висновок простий: якщо ти хочеш забезпечити "довгограюче" майбутнє ваших стосунків, частіше заглядай в "Космо-сутру", радить www.cosmo.com.ua
Помилковий заголовок — Yfqghjcnsibq cgjcs, pfgj,sunb hjpcnfdfyy.

13 Жовтня, 12:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків