Настільна версія
мова | язык

Всеукраїнська прем’єра пісні «Шахтер-Чемпион!» від Гайтани

13 Жовтня, 20:46

Поділитися:

Нарешті відбулась довгоочікувана прем’єра пісні «Шахтер-Чемпион!», яка була написана Гайтаною спеціально у підтримку ФК «Шахтар». Вже з 12 жовтня усі прихильники запальної, драйвової футбольної композиції зможуть відшукати її, прослухати й побачити ексклюзивний відео-ряд на всіх популярних Інтернет-ресурсах України.

«Пісня «Шахтер-Чемпион!» з’явилась в моїй душі, серці, голові одразу ж після того, як я вперше побачила гру улюбленої команди на величезному стадіоні, - розповідає Гайтана. - Я так сильно надихнулась грою футболістів, енергетикою дійства, що вирішила у знак подяки за такі неймовірні емоції подарувати всій команді так званий Гімн їхнього футбольного клубу. В цю пісню я поклала свою душу, тому я просто впевнена, що вона своєю мелодією, словами, ритмами буде підтримувати команду, запалювати переможний дух і дарувати сили та наснагу гравцям ФК «Шахтар» та їх уболівальникам».

На пісню «Шахтер-Чемпион!» нещодавно був відзнятий кліп, у якому Гайтана постане перед глядачем у «дуеті» з усією футбольною командою «Шахтар». Трейлер кліпу з’явиться у мережі інтернет вже наступного тижня. А от прем’єра відбудеться в останніх числах жовтня. Режисером нового відео Гайтани виступив майстер відеокліпів - Семен Горов.

«Хлопці з ФК «Шахтар» не лише професійні гравці, а й талановиті й веселі актори, які так яскраво проявили себе у нашому спільному відео. Я дуже щаслива, що вони з великою радістю сприйняли мою пісню й із задоволенням з’явились у кадрах кліпу. Відео, яке зовсім скоро з’явиться на телебаченні та Інтернеті вразить усіх і кожного, адже в нього була вкладена неймовірна енергетика, драйв усіх і кожного хто приймав участь у зйомці цієї шаленої роботи», - ділиться враженнями Гайтана.
Помилковий заголовок — Dcterhfїycmrf ghtv’'hf gscys «If[nth-Xtvgbjy!» dsl Ufqnfyb
13 Жовтня, 20:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван