Настільна версія
мова | язык

Актриса Мішель Пфайфер готова проміняти обліпиху на пластику!

20 Жовтня, 15:21

Поділитися:

Звичайно, знаменитість воліє народні засоби, серед яких обліпиха, мед та інші корисні продукти. Проте 53-річна зірка шоу-бізнесу відзначила, що вдалася б до допомоги пластичних хірургів, якби відчула в цьому необхідність і не виключено, що така необхідність виникне вже незабаром. Однак Мішель не підтримує тих, хто надто захоплюється пластикою, оскільки в усьому має бути міра.

Актриса каже, що для неї не має ніякого значення, чи робила людина пластичну операцію або уколи ботокса. Інша справа, якщо людина просто перестала бути сама собою і перетворилась на позбавлену емоцій ляльку.

Правда, Мішель зазначає, що якщо таким людям подобається їх відображення в дзеркалі, то яке право мають сторонні їх судити. Так, це досить сумне видовище, проте актриса каже, що головне - те, як людина сама себе почуває і як ставиться до своєї зовнішності. Якщо вона щаслива, то особисто їй немає ніякого діла до того, скільки разів вона лягала під ніж пластичного хірурга. Сама ж актриса обіцяє ніколи не перегинати палицю і в усьому дотримуватися міри, - повідомляє www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Frnhbcf Vsitkm Gafqath ujnjdf ghjvsyznb j,ksgb[e yf gkfcnbre!

20 Жовтня, 15:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій