Настільна версія
мова | язык

Що вбиває секс-драйв?

25 Жовтня, 20:58

Поділитися:

Якщо вчасно визначити, що заважає людині отримувати задоволення від сексу, то можна втікти від багатьох проблем у стосунках з коханим.

На статевий потяг можуть впливати різні фактори. Однією з найпоширеніших проблем є зовнішній вигляд, точніше те, як людина себе почуває. Адже ідеальна фігура ще не робить людину відмінним коханцем.

Також жінці заважає відчувати статевий потяг менопауза. Через гормональні зміни в організмі знижується лібідо, з'являється фізичний дискомфорт під час статевого акту. Тут можуть допомогти різні методи. А з психологічним дискомфортом жінці допоможе впоратися взаєморозуміння з чоловіком.

Рутина подружнього життя впливає на інтимне життя. Щоб отримувати від сексу задоволення, обом партнерам слід наполегливо працювати над цим, приділяючи один одному увагу.

Використання оральних контрацептивів здатне зменшити статевий потяг жінок. Якщо ви, приймаючи ці препарати, не відчуваєте радості від сексуальних стосунків з партнером, замініть їх іншими контрацептивами.

Хвороби, які порушують гормональний фон в організмі жінки, призводять до втрати інтересу до сексу. Дотримуючись рекомендацій лікаря, ви поліпшите фізичну форму і підвищите лібідо, - радить www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Oj d,bdf' ctrc-lhfqd&

25 Жовтня, 20:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків