Настільна версія
мова | язык

Олександр Баширов: "Жінки повзуть на стіни від сексу зі мною"

25 Жовтня, 22:04

Поділитися:

На МКФ "Молодість" презентували фільм «Байдужість» Дана стрічка має цікаву долю. Режисер Олег Флянгольц приступив до зйомок фільму ще в далекому 1989 році. І ось лише через більш як два десятки років фільм вийшов на широкий екран. Вихід виявився тріумфальним - стрічка отримала головний приз на 22 фестивалі "Кінотавр".

"Байдужість" - гротескна замальовка на тему життя-буття в 1960-і в Радянській Москві. Сюжетна лінія як така відсутня.

Картина "Байдужість" - це своєрідний колаж. Він поєднує в собі драматичну частину (власне, репліки і дії героїв), зображення московських пейзажів (плани часто затягнуті - в чому своє принадність: чорно-біла естетика обсипається штукатурки) і анімаційну частину (відзнято вже в 2000-х). Головну роль виконує Федір Бондарчук.

А на фестивалі фільм представив виконавець однієї з ролей - актор Олександр Баширов-вони з режисером стрічки Флянгольцем друзі по рок-н-рольній юності.

"Зараз справа не в байдужості, а в егоцентризмі. Його створили Ніцше і Вебер. Байдужість сучасників у тому, що ніхто не співчуває один одному, не відповідає собі самому".

Актор поділився творчими планами на найближче майбутнє: "Я зіграю сексуального чоловіка, від сексу з яким жінки просто на стіни повзуть. Як і в житті ... А сам фільми більше не знімаю.Це такий страйк", - пише www.gloss.ua




Помилковий заголовок — Jktrcfylh <fibhjd^ @:syrb gjdpenm yf cnsyb dsl ctrce ps vyj.@

25 Жовтня, 22:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій