Настільна версія
мова | язык

Судмедекспертиза пояснила смерть Емі Уайнхаус алкогольним отруєнням

26 Жовтня, 19:16

Поділитися:

У крові британської співачки Емі Уайнхаус, яка раптово померла в липні 2011 року, було виявлено велику кількість алкоголю. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на дані судової експертизи, які були оголошені 26 жовтня. 

 Зміст спиртного в крові Уайнхаус в 4,5 рази перевищило дозу, допустиму у Великобританії при управлінні автомобілем (80 міліграмів на 100 мілілітрів крові).У випадку Емі, на 100 мілілітрів крові довелося 416 міліграмів алкоголю. Як заявила коронер Сюзанн Грінуей (Suzanne Greenway), "ненавмисним наслідком прийому цієї потенційно смертоносної дози стала її раптова смерть". 

За словами особистого лікаря співачки Крістіни Ромет (Christina Romete), Уайнхаус утримувалася від вживання алкоголю в останні тижні перед смертю, проте 22 липня "зірвалася" і менше доби тому була виявлена мертвою у себе вдома в Кемдені. Як повідомляє The Daily Telegraph, поліція виявила в апартаментах Уайнхаус три пляшки з-під горілки - дві великі і одну маленьку. Літраж ємностей не уточнюється.

Незабаром після смерті Емі Уайнхаус - 23 липня 2011 року - слідство заявило, що в її крові не було виявлено слідів заборонених препаратів, про алкоголь також нічого не повідомлялося. Офіційно смерть співачки була пояснена природними причинами - поліція не знайшла в ній складу злочину.

При цьому ЗМІ припускали, що артистка, більшу частину життя зловживали алкоголем і наркотиками, померла в результаті їх згубної дії на організм. Батьки Уайнхаус заперечували цю версію, заявляючи, що деякий час до смерті Емі кинула пити і вживати заборонені речовини, - повідомляє www.show.oboz.ua
Помилковий заголовок — Celvtltrcgthnbpf gjzcybkf cvthnm Tvs Efqy[fec fkrjujkmybv jnhe'yyzv

26 Жовтня, 19:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван