Настільна версія
мова | язык

Мадонна не рятуватиме бездомного брата

27 Жовтня, 21:50

Поділитися:

Рідний брат поп-королеви Мадонни ніколи не проситиме зіркову сестру про допомогу. Сама співачка не цікавиться долею родича та не збирається його рятувати.

Про це 55-річний жебрак Ентоні Чікконе розповів "The Sun".

Брат однієї з найбагатших та найвідоміших жінок планети не має де і за що жити. А його родині байдуже на це.

"Як я тут опинився? Запитайте у моєї родини", - каже бездомний родич Мадонни.

Ентоні Чікконе зізнався, що вже давно не має нічого спільного з сестрою.

"Я сумніваюся, що вона переймається моїм скрутним становищем. Єдина причина, з якою люди цікавляться мною це те, ким є моя сестра. Я міг би розповісти дещо про неї, але я не буду. Вона не хоче мати нічого спільного зі мною. У неї своє життя", - розповідає чоловік.

Чікконе зізнається, що важко бути бездомним. Втім, йому нікуди податися.

"Я жив на Манхеттені, в Іст-Віллідж. Потім я поїхав до Голівуду, аби працювати теслею в кіно. Потім я повернувся сюди, у Мічіган, працювати на винограднику нашого батька. І все пішло не так", - ділиться жебрак.

За словами Чікконе, він, найстарший серед дітей, був небажаним для батьків. Його називали рудим пасинком. Він почувався паршивою вівцею.

"Торік або близько того мій батько вигнав мене. Мені не було, куди йти. У мене є екс-партнер та син на Середньому Заході, яких я не бачив багато років. І хоча я старший з восьми дітей, мої брати та сестри не бажають мене знати", - розповідає брат Мадонни.

До слова, лише сума від продажу платівок поп-діви складає понад 600 мільйонів доларів. Однак Ентоні запевняє, що не проситиме в неї допомоги.

"Я не збираюся просити Мадонну про щось. В нас не було нічого спільного навіть у 1980-х, коли вона тільки приїхала до Нью-Йорка у пошуках слави та багатства", - каже брат співачки.

Нагадаємо, колись Мадонна казала про біль від втрати матері, яка померла ще у 1963-му році від рака молочної залози. Співачка розповідала, яка вона разом з братами та сестрами намагалися впоратися із трагедією.

До того ж 80-річний батько співачки Сільвіо та її мачуха Джоан продають вино під брендом Мадонни із власного винограднику.

Сама ж поп-зірка ладна заплатити 20 мільйонів доларів, аби вдочерити малавійську дівчинку. Та, схоже, Мадонні байдуже, що відбувається з її власним братом.
Помилковий заголовок — Vfljyyf yt hznedfnbvt ,tpljvyjuj ,hfnf

27 Жовтня, 21:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван