Настільна версія
мова | язык

Гурт KAMON презентує нову пісню «Фотоапарат»!

3 Листопада, 00:35

Поділитися:

Найнеординарныший український колектив KAMON презентує свою нову пісню «Фотоапарат», яка була створена у творчому тандемі групи з Річардом Горном.

«Ми вже дуже давно хотіли записати спільну пісню з якимось незвичайним виконавцем, але знайти на стільки ж специфічного артиста, подібного собі було досить важко. Але, ми все ж таки відшукали Річарда, який був з нами "на одній хвилі". У нас із ним багато спільного: він як і ми – справжній прибулець! Сам собі знімає і монтує відеоролики, сам вигадує костюми, постановки. Ми ризикнули й спробували створити щось спільне й вибухове. Коли записувалися в студії, то були приємно здивовані надзвичайно «м'ясистим» бас-баритоном Річарда», - ділиться емоціями Аліса Космос.

Передісторія пісні досить незвичайна. По словам дівчат, ця робота написана спонтанно, після однієї телефонної розмови Аліси з Річардом, в якій вони активно обговорювали тему вибору нової фототехніки. В процесі цього діалогу й народилась пісня «Фотоапарат».

«Деяким здається що в пісні є прихований зміст і пісня зовсім не про фотоапарат, - говорять дівчата Kamon. - Але кожен думає в міру свого власного польоту фантазії. Якщо вам хочеться представити там щось інше, це ваше право».

На пісню «Фотоапарат» нещодавно був відзнятий новий кліп. Режисером роботи за старою доброю традицією стала Аліса Космос, оператором як завжди став Діма Перетрутов. Концепцію й усілякі цікаві фішки були придумані групою спільно з Річардом Горном.

Прем’єру чекайте 4 листопада на музичному youtube каналі ELLO.
Помилковий заголовок — Uehn ЛФЬЩТ ghtptyne' yjde gscy. «Ajnjfgfhfn»!

3 Листопада, 00:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)