Настільна версія
мова | язык

Демі Мур зрадила Катчеру з його другом

12 Листопада, 23:42

Поділитися:

Відкриваються все нові й більш шокуючі обставини особистого життя подружнього життя голівудських акторів Демі Мур і Ештона Катчера.

У той час як вся світова громадськість шкодувала схудлу від переживань Мур, з'ясувалося, що вона крутила роман з їх з Катчером спільним другом.

Здавалося б, світові засоби масової інформації вже встигли дізнатися і написати все про особисте життя подружжя Демі Мур і Ештона Катчера. Містера Мура, як іноді називають уїдливо Ештона за очі, буквально переслідували папарацці після оглушливої новини про його зраду Демі з 23-річною студенткою напередодні річниці їхнього весілля.

Таблоїди смакували подробиці цього адюльтеру, благо Сара Ліл, передбачувана коханка Катчера, з задоволенням розповідала про проведені ночі з Ештоном. Галас тривав кілька тижнів. Зацькований Катчер в результаті навіть пообіцяв не фліртувати з іншими жінками.

І ось, коли пил і бруд трохи вляглися, з'ясувалося, що Демі Мур примудрилася сама зрадити Катчеру - причому зробила це ще до зради її чоловіка.

У Мур був зв'язок з другом Ештона, актором Беном Холлінгсворт, повідомляє Glomu.ru.
Актриса також допомагала Холлінгсворт будувати кар'єру в Голівуді. Вона представляла його як свого друга знаменитим людям, а Катчер допоміг йому отримати роль в серіалі "Красиве життя".

Згодом Холлінгсворт відчув себе некомфортно в такому любовному трикутнику і повідомив Демі Мур, що хоче залишитися з нею друзями. І з Ештоном Катчером - теж."Він дійсно подружився з Ештоном, і йому було не по собі від всього, що сталося", - розповів один з друзів сім'ї Мур-Катчер, - пише www.sex-news.ru



Помилковий заголовок — Ltvs Veh phflbkf Rfnxthe p qjuj lheujv

12 Листопада, 23:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон