Настільна версія
мова | язык

Енріке Іглесіас і Анна Курнікова готуються стати батьками

19 Листопада, 21:13

Поділитися:

Анна Курнікова дійсно готується стати матусею: папараці сфотографували її разом з коханим Енріке Іглесіасом на палубі яхти. Постать Анни помітно округлилася - настільки, що животик вже не спишеш на ситний обід.

Папарацці наздогнали Курнікову та її бойфренда Енріке Іглесіаса під час відпочинку в Маямі: не помічаючи фотографів, парочка ніжилася на сонечку, сміялася і цілувалася. Дбайливо обнявши Аню за плечі, Енріке нахилився і поцілував свою супутницю життя в помітно кругленький животик.

У наявності всі ознаки того, що Курнікова готується піти в декретну відпустку. Спортсменка зараз згортає всі проекти, якими вона займається. Днями Анна оголосила, що покидає телешоу про схуднення The Biggest Loser, в якому вона була особистим тренером.

Як тренер Курнікова давала поради учасникам команди по правильному харчуванню, підрахунку калорій і фізичних вправ. У заяві, зробленій для преси, Анна висловила жаль, що черговий, 13-й сезон, шоу пройде без неї.

Ще один аргумент на користь того, що в сімействі Курнікової-Іглесіаса очікується поповнення - грандіозне будівництво нового особняка. Аня та Енріке вирішили самі спроектувати і побудувати будинок своєї мрії - так, щоб все в ньому було максимально пристосована під їх потреби.

Будівництво йде повним ходом, і зоряна парочка регулярно навідується на будмайданчик, щоб перевірити, як ідуть справи, - розповідає www.tsn.ua
Помилковий заголовок — Tyhsrt Suktcsfc s Fyyf Rehysrjdf ujne.nmcz cnfnb ,fnmrfvb

19 Листопада, 21:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій