Настільна версія
мова | язык

Періс Хілтон відправилася шукати духовність на Балі

20 Листопада, 16:40

Поділитися:

Після того, як світська левиця Періс Хілтон закінчила свій промо-тур по 11 країнам світу, вона вирушила відпочивати на Балі. Разом зі своєю подругою, австралійською моделлю Шайєнн Тоцці, 30-річна Періс знайомилася з культурою та традиціями країни, а також засмагала на пляжі.

Друг Хілтон розповів пресі, що ця подорож насамперед носило духовний характер: "Після" гарячкового "місяця Періс відвідувала місцеві храми і проводила багато часу наодинці з собою. Зараз вона щасливіша, ніж коли-небудь, і насолоджується свободою".

Нагадаємо, що за останній місяць зірка встигла побувати в Україні, Росії, на Ібіці (Іспанія), у Франції, на Філіппінах, у Німеччині, Туреччині, Індії, Польщі та Голландії.

Під час своїх поїздок Періс всіляко рекламувала себе, свої парфуми, власну лінію сумочок і взуття. Починаючи з 2004 року, коли Хілтон почала займатися власним бізнесом, загальна його вартість встигла піднятися до 1,5 мільйонів доларів, а завдяки промо-туру Періс - прибуток зросте в кілька разів, - пише www.gloss.ua
Помилковий заголовок — Gthsc {sknjy dslghfdbkfcz ierfnb le[jdyscnm yf <fks

20 Листопада, 16:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій