Настільна версія
мова | язык

«Така зима» від Табакова: коли у стосунках настає січневий холод…

6 Грудня, 11:14

Поділитися:

4 грудня на всіх радіостанціях України - прем’єра нової пісні! І хоч за вікном ще не сніжить, на календарі – зима. Саме час до лавини зимових хітів, які уже котяться українськими радіостанціями, додати трішки романтики. Нова пісня Павла Табакова «Така зима» - розповідь про стосунки між двома закоханими. Щоправда, у момент, коли у їхніх почуттях настає січневий холод. Коли їхні душі та серця огортає нестерпний мороз…

Незважаючи на те, що настрій «сніжного» хіта Табакова – мінорний, сама мелодія написана у мажорі. За стилем «Така зима» - романтичний поп-рок.

Кажуть, санки готують улітку. Так і Павло музику до пісні «Така зима» написав, коли надворі царювала спека.
«Текст поетеси Лідії Лазурко, мабуть, п’ять років пролежав у моїй шухляді, - розповідає Табаков. – Недавно згадав про нього, вкотре перечитав – і непрості емоції, які насправді може пережити кожен із нас, навіяли мені мелодію. Сів за рояль – і на одному подиху написав музику».

Записуючи пісню на столичній студії «FDR», Павло вагався, чи співати йому рядок «Так хотілося курити».
«Може, краще замінити його на «Так хотілося любити»? – думав співак. Але ж, як відомо, із пісні слів не викинеш. «Та й саме слово «курити» найкраще характеризує стан, у якому перебуває герой композиції», - додає Табаков.
 
До речі, сам співак не курить. Жартує, що йому вистачає «диму» від його прізвища :-)

Помилковий заголовок — «Nfrf pbvf» dsl Nf,frjdf^ rjkb e cnjceyrf[ yfcnf' csxytdbq [jkjl…

6 Грудня, 11:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)