Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga - найдорожча, Спірз плететься у хвості

15 Грудня, 17:52

Поділитися:

Журнал "Forbes" назвав співачку Lady Gaga найдорожчою жінкою в музичній індустрії. Крім неї, до десятки артисток із найвищими заробітками зарахували Кеті Перрі, Тейлор Свіфт, Бейонсе та Ріанну.

Прибутки зірок рахували за період з травня 2010-го до травня 2011-го року, пише "Forbes".

Річний заробіток Lady Gaga склав 90 мільйонів доларів. Пристойний прибуток "Королева монстрів" отримала від концертного туру, продажу дисків та рекламних угод із "Polaroid", "Virgin Mobile", "Monster Cable" та "PlentyOfFish.com".

Другу сходинку посіла поп- та кантрі-зірка Тейлор Свіфт, котру видання охрестило "машиною для заробляння грошей". Річний прибуток співачки склав 45 мільйонів доларів, причому під час гастрольного туру до кишені Свіфт лише за вечір крапало по мільйону доларів.

На третьому місці опинилася співачка Кеті Перрі з заробітком у 44 мільйони доларів. Одразу три сингли з її альбому "Teenage Dream" опинилися на верхівках музичних чартів – досі таке вдавалося лише Майклові Джексону.

На додачу, Кеті рекламує "Proactiv", "Adidas" та "Ubisoft", а ще має власну лінію парфумів - "Purr".

Темношкіра артистка Бейонсе, яка вже незабаром стане мамою, цього року гастролювала мало, але її скарбничці не дав спорожніти альбом "4", модна лінія "House of Dereon", а ще її аромати "Heat та Pulse". Річний прибуток зірки склав 35 мільйонів доларів.

П’яту сходинку має співачка Ріанна з заробітком у 29 мільйонів доларів. Окрім музики, прибуток їй принесла співпраця з такими брендами як "CoverGirl", "Secret" та іншими.

Співачка Пінк у липні народила первістка – донечку Віллоу Сейдж, однак це не вибило артистку з сідла й не перешкодило заробити 22 мільйони доларів. Відповідно, їй належить шосте місце.

Переможниця 5-го сезону американського шоу "American Idol", кантрі-виконавиця Керрі Андервуд посідає сьому сходинку з цифрою в 20 мільйонів доларів.

Канадська зірка Селін Діон нині не може похвалитися такою популярністю, яку мала колись – але її цьогорічні виступи в Лас-Вегасі стали дуже успішними й допомогли збагатіти на 19 мільйонів доларів.

На дев’ятій позиції перебуває британська соул-сенсація Адель, яка лише за кілька місяців продажу свого другого альбому "21" заробила 18 мільйонів доларів.

Останню сходинку розподілили між собою поп-принцеса Брітні Спірз та багатократна володарка "Греммі" Аліша Кіз. Обидві за рік стали заможніші на 10 мільйонів.
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф - yfqljhj;xf? Cgshp gktntnmcz e [djcns

15 Грудня, 17:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон