Настільна версія
мова | язык

На Миколая Брежнєва прогуляла роботу, а Кузьма замовив під подушку віскі

20 Грудня, 00:01

Поділитися:

Співачка Віра Брежнєва на День Святого Миколая відмовляється від концертів, щоб побути з родиною.

"Ще з дитинства ми з сестрами в цей день ворожили. Запалювали свічки, залазили під стіл і влаштовували перегони з капцями: чиє взуття першим дійде до дверей (ставили його по черзі), та і швидше вийде заміж. Все збулося! А дочкам Соні і Сарі ми з чоловіком вже купили по ляльці", - розповіла співачка газеті Сегодня.

Для Ані Лорак День Святого Миколая - свято особливе. "У дитинстві в інтернаті найбажанішим подарунком для мене був іграшковий Крокодил Гена. Пам'ятаю як раділа, коли мені його нарешті подарували. А для своєї Софійки я вже купила м'якого Чебурашку, щоправда, під подушку його ховати не буду, маленька вона ще", - розповіла зіркова мама.

Ольга Сумська своїм донькам - 21-річній Антоніні і 9-річній Ганні - приготувала подарунки у вигляді ляльок і магічних куль.

"Нам з чоловіком простіше, ніж іншим батькам. Адже дочки заздалегідь пишуть листи з побажанням, що вони хочуть отримати. Головне, тільки акуратно все вночі підкласти їм під подушку, щоб не розбудити", - зізналась акторка.

Володимир Горянський розповів, що подарунки своїй 7-річній дочці Маші приготував заздалегідь: "Зазвичай на Святого Миколая ми з дружиною даруємо щось практичне. Цього року спробуємо вмістити спортивний костюм в чобіток, адже у нас традиція саме в нього ховати подарунки, а не під подушку. Після сніданку піду з Машею гуляти на Майдан - подивимося на ялинку".

Кузьма Скрябін на Миколая своїй 14-річній доньці Марії-Барбарі нічого дарувати не буде: "При чому тут я, це ж Святий Миколай всім сюрпризи робить. Сподіваюся, і мені пощастить, і я зранку під подушкою щось знайду. Торік, наприклад, мене чекала плоска пляшка віскі", - жартує співак.
Помилковий заголовок — Yf Vbrjkfz <ht;y'df ghjuekzkf hj,jne? f Repmvf pfvjdbd gsl gjleire dscrs

20 Грудня, 00:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон