Настільна версія
мова | язык

Демі Мур вперше розповіла про почуття після зради Катчера

10 Січня, 23:55

Поділитися:

Демі Мур ні разу не коментувала ситуацію зі своїм розлученням і категорично відмовлялася спілкуватися з журналістами. Нарешті, актриса поговорила по душам зі своєю близькою подругою Амандою де Каден. Одкровення зірки будуть опубліковані в лютневому номері журналу Harper 's Bazaar.

Демі не даремно розговорилася з Амандою - незабаром на телебаченні стартує телешоу, яке подруги будуть вести спільно.

Програма під назвою "Розмова з ..." передбачає формат інтерв'ю із зірками першої величини - такими, як Леді Гага, Гвінет Пелтроу і Джейн Фонда. Причому говорити на шоу будуть не про кар'єру або дієти, а про любов.

Подаючи приклад іншим зіркам, Демі вперше привідкрила завісу таємниці над своїми почуттями. І насамперед - з приводу майбутнього розлучення.

"Я завжди боялася, що мене кине коханий - але це, все ж, не головний мій страх. Адже якщо відносини не склалися, значить, людина була "не твоя". Найбільше я боюся в старості озирнутися на своє життя і зрозуміти, що ніхто мене не любив по-справжньому. Раптом я й не заслуговую такої любові?", - зізнається зірка.

Останнім часом актриса почувала себе не найкращим чином: через переживання вона скинула майже десять кілограмів і виглядала надзвичайно виснаженою. Зараз Демі намагається привести своє тіло в норму і позбутися від хворобливої ​​худоби.

"Раніше я завжди була незадоволена своєю зовнішністю, своїм тілом, постійно боролася з собою, щоб схуднути. А нещодавно подивилася на своє відображення, як ніби з боку, і зрозуміла, що переді мною справжній скелет! Так, я переживаю важкі часи, але уявити не могла, що колись стану тією жінкою, про яких кажуть: "Їй треба злегка поправитися!" Зараз я майже задоволена тим, як виглядаю і як почуваюся. І, до речі, зі своїм віком і неминучими зовнішніми змінами я теж змирилася", - розповіла вона.

Тепер Демі має намір зосередитися на кар'єрі і самореалізуватися професійно.
Помилковий заголовок — Ltvs Veh dgthit hjpgjdskf ghj gjxennz gsckz phflb Rfnxthf

10 Січня, 23:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон