Настільна версія
мова | язык

Меладзе судиться через 10 мільйонів

17 Січня, 22:05

Поділитися:

Співак Валерій Меладзе вимагає 10 мільйонів рублів (понад 300 тисяч доларів) від видання, яке написало про сварку артиста з "ВІА-Грою" Альбіною Джанабаєвою. Втім, судовий процес виявився закритим для преси.

Савеловський суд Москви закрив для преси процес за позовом Меладзе до "Ньюс Медіа Рус". Валерій вимагає 10 мільйонів рублів за замітку в газеті "Жизнь" про сварку між ним та Альбіною Джанабаєвою.

Таке рішення прийняла суддя Тетяна Адамова. Як виявилося, представники Меладзе попросили оголосити процес закритим у зв'язку з тим, що в ньому можуть бути розголошені деталі особистого життя співака.

Як раніше стало відомо агентству, "позивач В. Меладзе вимагає стягнути з ТОВ "Ньюс Медіа Рус" 5 мільйонів рублів як відшкодування моральної шкоди та 5 мільйонів за використання фотографій з його зображенням".

Нагадаємо, приводом для позову стала замітка під заголовком "Альбіна Джанабаєва влаштувала Валерію Меладзе сцену ревнощів", опублікована в газеті "Жизнь" в жовтні 2010-го року.

До слова, нещодавно Меладзе подав в суд на журнал "Отдохни" через статтю "Альбіна Джанабаєва: чому вона не виходить заміж за Меладзе?".
Помилковий заголовок — Vtkflpt celbnmcz xthtp 10 vskmqjysd

17 Січня, 22:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон