Настільна версія
мова | язык

Віталій Кличко розлучиться після виборів

19 Січня, 19:59

Поділитися:

Кажуть, що боксер Віталій Кличко може розлучитися зі своєю дружиною, моделлю Наталією Єгоровою. Такі чутки на зіркових тусівках з'явилися минулого тижня.

"Віталій Кличко вже давно не живе з дружиною і дітьми. Якщо бачаться чотири рази на рік, то це велике щастя, - каже киянка Олена, знайома подружжя Кличків. - Раніше регулярно на вечірки приходили удвох. Наталя на всі бої до Віталіка їздила. А тепер вона в Києві рідко буває. Живе в Австрії, у Штатах. Чула, що Клички планували розлучитися ще торік, але Віталій боїться, що це нашкодить його іміджу перед виборами", пише Gazeta.ua

Кличко із дружиною Наталією живе в шлюбі 14 років. Мають двох синів і доньку.

"Вихованням дітей займається Наталя. Кілька разів брала їх з собою на вечірки. Бачила її доньку на врученні премії "Гордість країни" торік. Наташа затуляла її від фотографів. Кажуть, вони хотіли розлучитися ще 2009-го, але тоді покійний батько Віталія настояв, щоб сім'я збереглась. Такої, як Наталя, він більше ніде не знайде. Заради нього вона покинула власну кар'єру. Не кожна модель народить трьох дітей і стане домогосподаркою".

"Це - все чорний піар і не більше. Перед виборами хтось хоче заплямувати ім'я Віталія, - каже один з друзів боксера. Просить не вказувати його імені. - Пустили чутки, що він має коханку в Київраді, що зраджує дружині з різними моделями. Але жодних доказів тому нема, бо Віталя - чудовий сім'янин. Я ніколи не чув, щоб вони з Наталею не те що сварилися, а навіть просто сперечалися. Бачаться вони дійсно рідко. Але сім'я їхня міцна. Віталій планує перевезти сім'ю у Київ. Будує для себе 3-поверховий дім біля Київського моря".
Помилковий заголовок — Dsnfksq Rkbxrj hjpkexbnmcz gsckz db,jhsd

19 Січня, 19:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій